Menu
Your Cart

Drvene daske

-Daske za posluzivanje i seckanje hrane izradjena od vise komada bukve.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 47 x 24 x..
$0.00
-Daske za posluzivanje i seckanje hrane izradjena od vise komada raznih vrsta drveta.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija dask..
$0.00
-Daska za posluzivanje i seckanje hrane izradjena od vise komada bukve.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 52 x 23 x..
$0.00
-Daske za posluzivanje  hrane izradjena od vise komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 52 x 24 x 2 cm..
$0.00
-Daske za posluzivanje  hrane izradjena od vise komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 58 x 18 x 2 cm..
$0.00
-Daske za posluzivanje  hrane izradjena od vise komada oraha-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 60 x 17 x 2 cm ..
$0.00
-Daske za posluzivanje  hrane izradjena od  komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 58 x 15 x 2 c..
$0.00
-Daske za posluzivanje  hrane izradjena od komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 58 x 13 x 2 cm veli..
$0.00
-Daske za posluzivanje hrane izradjena od komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 45 x 24 x2 cm velicine...
$0.00
-Daske za posluzivanje hrane izradjena od komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske je 55 x 24 x 2 cm velicine...
$0.00
-Daske za posluzivanje hrane izradjena od komada oraha.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudku upotrebu).-Dimenzija daske je 50 x 29 x2 cm velicine...
$0.00
-Daske za posluzivanje hrane izradjena od kombinacije dve vrste drveta jasen i orah.-Daska je rucno pravljena (100% handmade).-Idealan poklon dragim osobama sa porukom po Vasojzelji koju cemo mi besplatno izgravirati.-Daska je zasticena organskim uljem (odobreno za ljudsku upotrebu).-Dimenzija daske..
$0.00
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)