Menu
Your Cart

Radni kombinezoni MIVATEX

SIFRA:001-1110- Radni kombinezon, harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Skidanje rukava znad lakta ili oko ramena- Ojacanje na laktovina sa stepovanim koflinom- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Ojacanje oko struka i ..
$0.00
Brend: Mivatex
SIFRA: 001-2630- Radni kombinezon,SKAFANDER,za rad u  hladnjacama,termo ulozak od koflina 200gr- Termo vatirana kapuljaca na skidanje pomocu rajsfeslusa- Harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa ..
$0.00
SIFRA: 001-1140- Radni kombinezon, harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Skidanje rukava znad lakta ili oko ramena- Ojacanje na laktovina sa stepovanim koflinom- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Ojacanje oko struka i..
$0.00
SIFRA: 001-2611- Radni kombinezon, harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Skidanje rukava znad lakta ili oko ramena- Ojacanje na laktovina sa stepovanim koflinom- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Ojacanje oko struka i..
$0.00
SIFRA: 001-2030- Radni kombinezon, harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Skidanje rukava znad lakta ili oko ramena- Ojacanje na laktovina sa stepovanim koflinom- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Ojacanje oko struka i..
$0.00
SIFRA: 001-1030- Radni kombinezon, harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Skidanje rukava znad lakta ili oko ramena- Ojacanje na laktovina sa stepovanim koflinom- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Ojacanje oko struka i..
$0.00
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Pages)