Menu
Your Cart

Radne pantalone MIVATEX

SIFRA: 05-2030- Radne pantalone,lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na levoj nogavici- Nasiveni dvostruku dugi dzep za sravciger na desnoj nogavi..
$0.00
SIFRA: 05-1112- Radne pantalone,lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na desnoj nogavici- Nasiveni dvostruku dugi dzep za sravciger na desnoj nogav..
$0.00
SIFRA: 05-3012- Radne pantalone,lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na desnoj nogavici- Nasiveni dvostruku dugi dzep za sravciger na desnoj nogav..
$0.00
SIFRA: 05-1230- Radne pantalone, skidanje nogavica, lastika u pojasu, kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na desnoj nogavici- Našiveni dvostruku dugi dzep za srav..
$0.00
SIFRA: 05-2012- Radne pantalone,lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na desnoj nogavici- Nasiveni dvostruku dugi dzep za sravciger na desnoj nogav..
$0.00
SIFRA: 05-1226- Radne pantalone,lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na desnoj nogavici- Nasiveni dvostruku dugi dzep za sravciger na desnoj nogav..
$0.00
SIFRA: 05-2026- Radne pantalone,lastika u pojasu, kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi harmonika dzepovi za ruke sa fluo trakom po gornjem rubu, u kombinaciji sa dodatnim dzepicem na rajsfeslus- Harmonika dzep sa patnom na desnoj nogavici- Nasiveni dvostruku dugi dzep za sravciger na desnoj noga..
$0.00
Prikaz 1 do 7 od 7 (1 Pages)