Menu
Your Cart

Radna odela MIVATEX

SIFRA: 003-2011- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
SIFRA: 002-2030- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
SIFRA: 002-1112- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
SIFRA: 003-1211- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
SIFRA: 002-3012- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
SIFRA: 002-2011- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
SIFRA:002-2620Radna bluza, harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu drikeraOjacanja na laktovima- Fluorecsentne tracice 0,5cm napred preko ..
$0.00
SIFRA:024-1130- Radna bluza, nasiveni džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom - Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Paspuli i prosivanje koncem u zeljenoj boji- Radne pantalone; lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke za kais- Kosi  dzepovi za ruke..
$0.00
SIFRA:023-1140- Radna bluza, nasiveni džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom - Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Dodatak -sob lajsna preko grudnog rajsfeslusa- Sivo-zuta fluorescentna traka od 5cm na rukavima ,napred i pozadi- Polukombinezon,treger panta..
$0.00
SIFRA: 002-3000- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: kosi dzep sa rajsfeslusom na grudima - Skidanje rukava- Na rukavaima po 2 signalne trake sirine  2,5cm- Mogucnost suzenja obima oko pojasa pomocu lastisa sa strana- Dzepovi za ruke u kombinaciji sa 2 ..
$0.00
SIFRA:002-6000- Radna bluza, materijal fluo-narandzasti- nasiveni džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom - Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Fluorecsentna traka sirine 5cm preko grudi i pozadi- Radne pantalone; lastika u pojasu,kanap-uckur unutra i gajke..
$0.00
SIFRA: 002-1160- Radno odelo, pilot jakna-bluza, sa pantalonama na lastiku(dzordanke) - Bluza: harmonika džepovi na grudima koji se zatvaraju sa  patnom i rajsfeslusom ispod nje- Na rukavima ramfla u kombinaciji lastike i patne sa cicak trakom- Mogucnost suzenja obima  oko pojasa pomocu dr..
$0.00
Prikaz 1 do 12 od 15 (2 Pages)